J11 seier mot Flatanger

Da kom jentenes første borteseier!!!

Det ble en skikkelig varm kveld i Flatanger. Men det var heldigvis ikke bare sola som strålte, det gjorde også jentene.

Alle jentene var klare for å ta fatt på høst sesongen, og stor spilte under hele kampen.

Mye bra pasning spill og bevegelse uten ball.  Henning hadde full kontroll på første omgangen og ledet etter kort tid 4-0. Flatanger fikk da satt inn 1 spiller til og spillet ble litt jevnere og tettere.  Isa Marie var keepere i første omgangen, men fikk ikke mange skuddene på seg.  Målscorer i første omgang var Andrine, Tuva og Julie. Vil også nevne Lillan som spilte veldig bra og hadde noen hærlige løp og driblinger langs venstre siden 🙂

Med skade på Andrine og småsyk Isa Marie ble det lite innbyttere i 2. omgangen. Men tross dette scoret Henning 3 mål i andre omgangen. Målscorere var Marie og Tuva.  Jentene ble etter hvert slitene etter mye løping i varmen, og keeper Hildur fikk mere og mere å gjøre. Flatanger klarte å utligne 2 ganger. Flatangers første mål var en skikkelig perle scoring. Sluttresultatet vi noterte var 7-2. På min fotball har Flatanger lagt ut 9-2, så vi takker Flatanger for de 2 ekstra målene 🙂 🙂