J13 – spennende kamp mot tabelltoeren

Vårsesongens siste seriekamp gikk mot Nessegutten 2 på Poengtrøa. Før denne kampen hadde Nessegutten vunnet alle sine kamper bortsett fra en, og hadde en målforskjell på hele +38. Det var dermed duket for en tøff avslutning på vårsesongen.

Henning-jentene gikk imidlertid uredd til verks, og etablerte etter hvert et godt trykk og overtak på motstanderen. Det ga til slutt også resultater, og Amelia scoret til både 1-0 og 2-0 før vi var halvveis i førsteomgangen. Dette ble tydeligvis en liten vekker for Nessegutten, som kom mer inn i kampen etter de to baklengsmålene. De siste 10 minuttene av omgangen presset de høyt og begynte å skape en del sjanser, og med to litt heldige mål mot slutten av omgangen klarte de å utligne Hennings ledelse slik at stillingen til pause var 2-2.

Nessegutten fortsatte presset også i starten av 2.omgangen, og fikk to nye mål og gikk opp i ledelsen 4-2. Men Henning-jentene nektet å gi opp, og de jobbet og kjempet i hver eneste duell. Kampen bølget frem og tilbake, og det ble en svært spennende avslutning på kampen. Amelia scoret sitt tredje for dagen og reduserte til 4-3, men Nessegutten svarte raskt og økte til 5-3. Henning ga fortsatt ikke opp, og da Erle kjempet inn en ny redusering ga det nytt håp om poeng. Men flere mål ble det ikke, og kampen endte dermed med et knepent 5-4 tap.

En meget god og spennende kamp avsluttet dermed en svært positiv vårsesong for Henning J13. Vi gleder oss allerede til høstens kamper.

Nå venter Storsjøcupen 🙂

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…