J7 på NTE-cup

Lørdag var det klart for ny cupdeltakelse for J7. Denne gang var det 8 spente jenter som var ivrige på å komme i gang. Dagens første motstander var Snåsa. Dette ble en tøff kamp for Henning. Selv om Maria var en klippe i mål og reddet mange skudd, ble det tap i denne kampen.

Dagens andre motstander var Egge. Denne gang var det Hennings tur til å gi tøff motstand. Hennings jenter spilte seg fremover på banen og scora mål etter mål. Kampen endte med seier til Henning.

Siste kamp var mot Steinkjer. Steinkjer var best i første omgang og tok raskt overtaket. I andre omgang ble Henning mer med i kampen og kom til flere sjanser og tettet igjen bakover på banen. Kampen endte likevel med seier til Steinkjer.

Fornøyde trenere og jenter etter kampen. Henning scora totalt 10 mål og viste at de har skjønt at fotball er et lagspill. De så etter medspillere og sentret til hverandre for å komme seg fremover på banen.

Etter kampen ble det premieutdeling med diplom, pokal og buff for deltakelse i cupen og sjokolademedalje fra trenerne for god innsats på treninger.

NTE cup 2016 J7

Dagens spillere får sine velfortjente premier: Kristel, Ingeborg, Mia, Selma, Agnethe, Pernille, Mathea og Maria.

NTE cup 2016. J7

Kristel var keeper i siste kamp, og ble intervjuet av speaker ved premieutdelinga.

Relaterte artikler

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 4 for Sparbu – Henning

Endelig i mål! Vi klarte det i år også 🙂 Sparbu – Henning stilte et slagkraftig lag på St Olavsloppet i år og endte rundt…

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 3 for Sparbu – Henning

Nok en flott dag for Sparbu/Henning på St Olavsloppet! Vi startet med unge spreke, raske folk på de første etappene og var ca 15 minutter…

Henningportalen
Henning IL

St Olavsloppet 2022 dag 2 for Sparbu – Henning

Det ble en varm dag for St Olavsløperne som skulle bevege seg fra Levanger til Sandvika i dag. Imponerende innsats av alle som deltok i…