J9 kamp mot Malm

Henning J 9 sesongåpnet med bortekamp mot Malm onsdag kveld.

9 jenter, med mødre, bestemødre og en far på sidelinja var både spente og ivrige etter å komme i gang med seriespill for aller første gang.

Kampen startet friskt og Henning ledet snart 3-0. Da kunne motstanderlaget sette på en ekstra spiller slik at det jevnet seg ut litt mer. Malm fikk inn et par mål før det ble pause. Etter pausen fortsatte Henning med godt spill og fine mål. Flere av jentene tegnet seg på scoringslista. Emma Elise og Maren sto en omgang hver i målet og klarte seg veldig bra der. Jentene ryddet opp fint i forsvaret samtidig som de skapte mange sjanser framover på banen. Tor Even ledet jentene til en bra sesongstart med solid seier over Malm på bortebane.

Hilsen Ellen S. Wekre

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…