Knaillåpning på høstsesongen for Henning G12!

Henning G12 tok imot Sørlia hjemme på Poengtrøa i kveld. I vår tapte vi 5-6 mot Sørlia, og det skulle IKKE gjenta seg! Det var likevel en nokså avventende åpning av Henningspillerne, og Sørlia satte det 1. målet i kampen. Kristoffer utlignet etter et fint innspill fra Oleander. Sørlia tok så ledelsen igjen etter et frispark som gikk i hodet på forsvarsmuren og i mål, men Oleander var kjapt frampå og utlignet igjen til 2-2, og etter det ble det MYE Henning! Bastian sendte oss opp i ledelse 3-2 etter et kjemperaid, så var Kristoffer på pletten igjen, 4-2, deretter nok en gang et mål av Bastian som viste stor aggressivitet og scoringsvilje. Sørlia fikk det siste målet i 1. omgang, slik at pauseresultatet ble 5-3 til Henning.

IMG_3540

Guttene fikk velfortjent skryt i pausen: “Flotte løp og fine pasninger! Tørr å være klin oppi Sørliaspillerne, så vinner vi dette!”

2. omgang startet forrykende med scoring av Heine etter flott samspill. Deretter scoret Kristoffer ett hat-trick før Sørlia fikk inn ett mål, 9-4, og så scoret han jaggu ett hat-trick til, 12-4, før Ivan og Iver fikk slippe til med hvert sitt mål. Sørlia fikk til slutt et siste mål, slik at resultatet ble 14-5!

Kristoffer var altså skikkelig på hugget denne kampen, men hele laget stod for denne seieren – herlig innsats av absolutt alle spillerne: Jonas i mål, Erlend, Heine, Per Jørund, Fredrik, Ivan, Bastian, Iver, og Oleander. Det var tydelig at vi ville vinne denne kampen! Trenerne var meget godt fornøyd og mente det var tydelig at de hadde lagt ned mye bra trening i sommer. 🙂

Vi gleder oss til fortsettelsen utover høsten!