Knepent tap for Henning G12

Steinkjer 2 kom på besøk på Poengtrøa mandag kveld. Selv om Henning vant i vår, var guttene forberedt på en jevn kamp. Sluttresultatet ble jevnt; 6-5 til Steinkjer, men lagene vant en omgang hver. Henning ledet 4-1 etter 1. omgang etter scoringer av Oleander, Per Jørund (langskudd), Kristoffer (heading), og Jonas B. Men så var det Steinkjergutta sin tur i 2. omgang – her kom det raskt 3 mål i 2. omgang, og så et 5. mål litt senere. Fredrik fikk utlignet til 5-5, men så fikk Steinkjer straffe på slutten av kampen, og dermed ble det altså et knepent tap.

Som man ser av bildet, så gikk det litt på skeiva/skeis denne gangen, men det er vel slik det skal være! Kan vel ikke vinne alt!

Oppdama var ikke tilstede denne kampen, men ivrige bestemorsupportere stilte opp og tok sirlige kampnotater – til og med tidspunkt for målscoringene er notert!