Korpset og 17. mai.

Godt nyttår!
Nå er vi allerede et stykke ut i januar, juletrefesten vel overstått og hverdagen tilbake igjen. Skolekorpset øver mandager etter skoletid kl. 13.30-14.30.
Før jul skrev jeg om støttespillere i 17. mai-toget. Vi er bare 9 medlemmer, så vi trenger hjelp. Alle som har lyst kan bli med. Nå er det på tide å låne ut instrumenter og noter slik at dere kan øve litt.

Vi møtes utenfor inngangen til samfunnshuset onsdag 13. januar kl.19.00. Dere som ikke kan komme onsdag kan sende meg en e-post, så kan vi avtale en dag det passer bedre.

Når det gjelder øvinger blir vi enige om økter på kveldstid når det passer de fleste. Vi bør møtes en gang før vinterferien, så får vi se hvor det bærer.

Skolekorpset starter øvingene mot 17. mai-opptreden mandag etter vinterferien. Da skal alle medlemmene møte med alle notene de har.

Bildet fra 17. mai 2014. Ser at korpset hadde mange flere medlemmer den gangen…dere er velkommen tilbake 🙂

Relaterte artikler

Henning IL

Toalettene på Vola er stengt

På grunn av smittesituasjonen i Steinkjer så har Steinkjer kommune bestemt at toalettene på Vola skal holdes stengt inntil videre. Vi oppfordrer alle til å…

Henning IL Trim

Henningvola Tour De Ski

Stor suksess for Henningvola Tour De Ski

Henning IL Ski

Nye Henningmestere på ski

Tirsdag 23. mars ble sesongens siste skileik og karusellrenn arrangert på Vola. Samtidig ble det arrangert klubbmesterskap. 50 startende fikk oppleve fantastisk raskt føre. De…