Minneord Arnulf Oddbjørn Langli

Mandag 1. februar fikk vi den triste beskjeden at Arnulf Langli hadde gått bort i en alder av 81 år.

Arnulf hadde et stort engasjement for Henning IL på 70 og 80 tallet. Han var en viktig bidragsyter til skigruppa i denne perioden.

Han engasjerte seg i praktiske gjøremål, og var en av de som satte seg på snøskuteren og kjørte løyper for skigruppa. Han la spor der det var snø, enten på jordene ved småbruket sitt, ved skolen, i lysløypa ved Okstadsaga eller på Henningvola.

Når Henning IL arrangerte skirenn, var han en av de faste løypekjørerne. Han var også oppmann for juniorløperne i idrettslaget en periode.

Han viste stort engasjement rundt barnas aktiviteter i idrettslaget, og spesielt sønnen Terje. Dette var avgjørende for Terje sin satsing på ski, som jo endte med både verdensmesterskap og olympisk gull. Med sitt gode humør og sindige væremåte ble han en viktig del av det gode sosiale miljøet som var i skigruppa på denne tida.

Hjemme hos Åse og Arnulf i Bråten var det alltid en lun og god stemning i heimen. Man glemte aldri kaffestunden hos dem.

Henning IL kjøpte sin første løypemaskin i 1987, og det var en selvfølge at Arnulf ble den første sjåføren til denne. Med maskina ble det behov for å ha faste traseer. Han ble med på dugnaden for å lage løypene vi har på Henningvola i dag.

Da Sæli alpinanlegg ble etablert på slutten av 80 tallet, ble Arnulf ansatt som sjåfør på løypemaskina. Denne jobben hadde han så lenge anlegget var i drift. Han var også bidragsyter da det ble anlagt kunstsnøproduksjon i anlegget.

Ellers er det verdt å nevne at Arnulf var en habil jeger, noe sønnen Kjell har arvet.

Henning IL lyser fred over hans minne.

Relaterte artikler

Henning IL Ski

Skitrening for voksne

Hei alle voksne skigåere! Torsdag 2. februar kl 1800 inviterer skigruppa i Henning IL til skitrening for voksne (18+). Dette er et lavterskeltilbud som ikke…

Kaffetreff 31. januar 2023 :-)

Henning sanitetslag ønsker velkommen til årets første kaffetreff i Henning Sanitetshus, tirsdag 31. januar kl 15.00 – 17.00. Vi får sanginnslag fra Bagabu sin teateroppsetting…

Henning Sokneråd

Lerkehaug og Ryggagrenda tilhører nå Henning sokn

Nidaros bispedømmeråd besluttet 17. januar å overføre Lerkehaug og Ryggagrenda til Henning sokn med umiddelbar virkning. De som bor på Lerkehaug og Ryggagrenda kan selvsagt…