Minneord Arnulf Oddbjørn Langli

Mandag 1. februar fikk vi den triste beskjeden at Arnulf Langli hadde gått bort i en alder av 81 år.

Arnulf hadde et stort engasjement for Henning IL på 70 og 80 tallet. Han var en viktig bidragsyter til skigruppa i denne perioden.

Han engasjerte seg i praktiske gjøremål, og var en av de som satte seg på snøskuteren og kjørte løyper for skigruppa. Han la spor der det var snø, enten på jordene ved småbruket sitt, ved skolen, i lysløypa ved Okstadsaga eller på Henningvola.

Når Henning IL arrangerte skirenn, var han en av de faste løypekjørerne. Han var også oppmann for juniorløperne i idrettslaget en periode.

Han viste stort engasjement rundt barnas aktiviteter i idrettslaget, og spesielt sønnen Terje. Dette var avgjørende for Terje sin satsing på ski, som jo endte med både verdensmesterskap og olympisk gull. Med sitt gode humør og sindige væremåte ble han en viktig del av det gode sosiale miljøet som var i skigruppa på denne tida.

Hjemme hos Åse og Arnulf i Bråten var det alltid en lun og god stemning i heimen. Man glemte aldri kaffestunden hos dem.

Henning IL kjøpte sin første løypemaskin i 1987, og det var en selvfølge at Arnulf ble den første sjåføren til denne. Med maskina ble det behov for å ha faste traseer. Han ble med på dugnaden for å lage løypene vi har på Henningvola i dag.

Da Sæli alpinanlegg ble etablert på slutten av 80 tallet, ble Arnulf ansatt som sjåfør på løypemaskina. Denne jobben hadde han så lenge anlegget var i drift. Han var også bidragsyter da det ble anlagt kunstsnøproduksjon i anlegget.

Ellers er det verdt å nevne at Arnulf var en habil jeger, noe sønnen Kjell har arvet.

Henning IL lyser fred over hans minne.

Relaterte artikler

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 4 for Sparbu – Henning

Endelig i mål! Vi klarte det i år også 🙂 Sparbu – Henning stilte et slagkraftig lag på St Olavsloppet i år og endte rundt…

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 3 for Sparbu – Henning

Nok en flott dag for Sparbu/Henning på St Olavsloppet! Vi startet med unge spreke, raske folk på de første etappene og var ca 15 minutter…

Henningportalen
Henning IL

St Olavsloppet 2022 dag 2 for Sparbu – Henning

Det ble en varm dag for St Olavsløperne som skulle bevege seg fra Levanger til Sandvika i dag. Imponerende innsats av alle som deltok i…