MIX2 -2010 modeller på Sørlia Cup

Første turnering i karrieren. 

Søndag 19. juni fikk spillerene på Henning Mix 2 endelig prøvd seg mot andre klubber for første gang i karrieren. Seks spente fotballspillere skulle måle krefter mot Steinkjer, Sørlia, Beitstad og Ogndal. Ville de treffe ballen, ville de score mål og ville de score på riktig mål? Forventningene var så store at flere klarte nesten ikke å stå i ro. 

Først var det Steinkjer som sto på menyen. Vi fikk raskt en ledelse på fire mål før det første kom i mot. Heldigvis så klarte vi å holde de på avstand slik at Steinkjer måtte hente ballen ut fra målet sju ganger, mens vi bare hentet den to ganger. Det var utrolig moro og spillerne var svært spente på om det var slik alle kampene skulle bli. 

Sørlia ble en litt verre nøtt å knekke. Der var det noen som hadde spilt fotball litt mer enn oss og det resulterte i at vi måtte nok hente ballen flere ganger ut av måler enn de. Men vi taper og vinner med samme sinn for fotball er artig! 

Mot Beitstad startet vi jevnt. Med godt pasningsspill og overstegsfinter i vantet så kunne vi lukte en seier på lang avstand. Men Beitstad hadde spillere som også hadde gjort dette før. Selv med fire spillere på banen så klarte vi aldri å hente igjen overtaket. Dermed måtte vi bare innse at de var det sterkeste laget når vi takket for kampen. 

Ut over dagen så begynte regnet å melde sin ankomst. Dermed ble det kaldere for de som spilte i shorts, men for oss i Henning så ble dette en lykke. Vi fikk kjølt oss ned og fikk fokusert på arbeidsoppgaven som sto foran oss. Hvordan vi skulle vinne over Ogndal og ha det utrolig morsomt samtidig! Med tre kamper i beina så gikk spillerene i gang med friskt mot. Ogndal hadde løpt på en bane før de også og beina til begge lag gikk som trommestikker på MIX6-banen. Nå skulle vi krone dagen med enda en seier og premie! Første målet kom ganske raskt og vi hadde fått tre før Ogndal begynte å hente oss opp. Med eleganse ble vi rundspilt flere ganger av laget fra nabobygda før vi fikk jobbet i land seieren med et mål mer enn motstanderen.  

Ingri Linnea, Sara, Aslak, Thea, Yrjan, Leah fikk sine velfortjente premier etter siste kamp. Både store og små var svært stolte av neste generasjon med Henning-spillere og vi gleder oss til neste turnering! Tusen takk til Ida og Karo som passet godt på oss og som hjalp oss med taktikken og spillerbytter!

Vegard Forbord

Relaterte artikler

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 4 for Sparbu – Henning

Endelig i mål! Vi klarte det i år også 🙂 Sparbu – Henning stilte et slagkraftig lag på St Olavsloppet i år og endte rundt…

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 3 for Sparbu – Henning

Nok en flott dag for Sparbu/Henning på St Olavsloppet! Vi startet med unge spreke, raske folk på de første etappene og var ca 15 minutter…

Henningportalen
Henning IL

St Olavsloppet 2022 dag 2 for Sparbu – Henning

Det ble en varm dag for St Olavsløperne som skulle bevege seg fra Levanger til Sandvika i dag. Imponerende innsats av alle som deltok i…