Mosvikstafetten 29. mai

Henning IL stilte med flere lag, både barn og voksne, på Mosvikstafetten fredag kveld.

Vi ankom Sentralidrettsanlegget i god tid før start kl 19.00. Regn og litt surt vær la ingen demper på løpslysten. De første som skulle i ilden var de to mix-laga våre, som løp i hvert sitt heat. Begge lagene gjorde en strålende innsats, flott løpt av alle sammen!

Guttelaget var det knyttet litt usikkerhet til før start, da vi i utgangspunktet ikke hadde nok løpere og i tillegg fikk et forfall kvelden før. Men etter som vi hadde fire løpsvillige gutter på stadion i alderen 8 – 12 år fikk vi likevel til å stille lag. Henning-laget besto dermed av en 12-åring, to 10-åringer og en 8-åring. I selskap med de andre lagenes 11 og 12-åringer må vi si oss veldig godt fornøyd med en tredjeplass av totalt fem lag.

Etter at ungene hadde fått sine velfortjente medaljer var det foreldrenes og de andre voksnes tur til å gjøre seg klar for stafett. Tradisjonell oppvarming først med jogging og diverse øvelser samt gjennomgang av etappene i god tid før start. Med stigningsløp og drag fikk vi en liten smakebit på hva som ventet oss under løpet. Vi ble enige om at vi ikke skulle gi oss før både melkesyre og brystmelk skvatt rundt ørene på oss.

Både damelaget og herrelaget kjempet godt og målet var selvfølgelig å slå Sparbu. Litt usikkert om vi nådde målet helt, men artig var det likevel. Ingen av lagene ble sist i heatet, men vi kom heller ikke på premieplass. Premiene gikk til beste tredjedel i klassene over 13 år.  Henning IL fikk likevel markert seg godt, med egen klubbfane og god løping av både små og store Henningløpere. Regnet ga seg etter hvert og ungene som måtte vente til foreldrene hadde løpt så ikke ut til å lide noen nød der de løp rundt inne på banen og lekte eller sparket ball. Det var i hvert fall ingen som maste om å dra hjem.

Følgende stilte til start på Mosvikstafetten 2015.

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…