Nestenseier for Henning G12!

Henning G12 startet høstsesongen med bortekamp mot Verdal 3 i kveld.

Verdal åpnet sterkt og scoret 3 mål før Martin fikk satt inn en suser! 1-3 var resultatet ved pause og dette holdt seg langt ut i 2. omgang. Henning-gutta var offensive, og spilte god fotball. Vi hadde flere store sjanser og Jonas voktet buret vårt lik en stjernekeeper! Det føltes derfor nokså urettferdig at Verdal fikk en straffe og gikk opp til 4-1 ledelse. Ekstra imponerende da at guttene våre fortsatte å kontre og skape sjanser. Sander puttet 2 fine mål etterpå, og hadde også en kjempesjanse helt på slutten. Tatt i betraktning at vi tapte 6-14 og 5-11 mot Verdal-lagene i vårsesongen, så må vi kunne si at dette var en nestenseier! Kjempebra innsats av alle spillerne! Dette lover godt for høstsesongen!

Anne Lise Austmo

Relaterte artikler

Henning IL

St Olavsloppet 2024, Henning – Sparbu dag 3

Vel gjennomført St Olavsloppet 2024! Henning – Sparbu kom i mål i Trondheim etter 266 km mellom Østersund og Trondheim på tre dager. Siste dag…

SOLGT! Lerkehaug. Enebolig med behov for oppussing. Flott tomt. 3 soverom.