Ny publikumsrekord for Bagabu – i år igjen!

Når teppet går ned for siste gang for Olsenbanden jr. på rocker´n på søndag, har over 1000 publikummere besøkt samfunnshuset i Henning.

Det begynner å bli en tradisjon at oppsetningene våre setter publikumsrekord, smiler Vegard Moen, som er styreleder i Bagabu UL.

Helmaks

Det forrige stykket Bagabu satte opp, Rockeulven, solgte i underkant av 1000 billetter. Da billettsalget til Olsenbanden passerte 1000 solgte billetter og dermed slo fjorårets rekord, sto stemningen i taket!

Vi er mange som står på for at barna skal ha et teatertilbud, og da er det skikkelig artig at så mange kommer og ser på, sier Moen. Det legges ned utallige dugnadstimer fra foreldrene. I fjor noterte vi rundt 4500 timer, og det er ut til at det blir enda flere i år.

Bagabu UL har nemlig et uttalt mål om at det ikke er størrelsen på bankkontoen til foreldrene som avgjør om barna skal kunne stå på scenen. Derfor er deltakeravgiften lav.

Alt gjøres på dugnad, forteller Moen. Alle foreldrene legger ned en stor innsats for at ungene skal få stå på scenen.

Treffer bredt

70 barn og ungdommer; de yngste 3.klassinger og de eldste lærlinger i videregående , står på scenen under året suksessoppsetning. De unge skuespuillerne kommer fra 11 skoler i Steinkjer og Inderøy kommune.

Det er tydelig at vi treffer en nerve hos teaterglade barn og ungdommer, sier Moen.
Ikke bare er barna med oss år etter år, men vi har et jevnt tilsig av nye medlemmer. Det er ikke få unger som sier “jeg vil også være med neste gang”  etter at de har vært publikum på en av forestillingene våre – og det er vi stolte av! Det gror godt blant teaterspirene på Innherred!

Relaterte artikler

Henning IL Ski

Skitrening for voksne

Torsdag 2. februar arrangerte Henning IL første skitrening for voksne. 10 voksne deltok på nybegynnerkurs. Instruktører var Terje Langli og Inger Lise Hegge. Ny kveld…

Henning Sanitetslag

ÅRSMØTE – Henning sanitetslag

Henning Sanitetslag har årsmøte i Sanitetshuset torsdag 16.februar 2023, kl 19.00. Vanlige årsmøtesaker. Saker kan sendes styret v/Jorunn Barkhald Fjær, eller på mail til: [email protected]

Henning IL Ski

Skitrening for voksne

Hei alle voksne skigåere! Torsdag 2. februar kl 1800 inviterer skigruppa i Henning IL til skitrening for voksne (18+). Dette er et lavterskeltilbud som ikke…