Ny seier til Henning J10

P1020271

I dag 28. mai var det nye kamp for J10 laget. Alle spillerne var spente og forventningsfulle til dagens kamp mot Sparbu hjemme på Poengtrøa. Herrrlig vær og herrlig gressmatte innbød til en flott kamp.

Litt utfordring var det før kampen å finne ut hvem som skulle være keeper. Ingen hadde spesielt lyst til å være keeper i dag, men det endte med at Marie ble keeper i første omgang og Andrine keeper i andre omgang, og begge gjorde god jobb som keeper.

Første omgang var jevnspilt, med sjanser begge veier. Henning fikk etterhvert mål, og kunne gå til pause med 1-0 ledelse. Pausen ble brukt til å kjøle seg ned i varmen.

Andre omgang startet med tre raske Henningmål og dermed en 4-0 ledelse. Sparbu fikk deretter to mål og kom godt inn i kampen igjen, og den bølget frem og tilbake, før Henning på slutten puttet på to mål til, og tilslutt vant 6-2 over naboene fra Sparbu.

Dette var nok en flott kamp av jentene, og med sin tredje seier av tre mulige så langt, så må vi si oss godt fornøyd med seriestarten.

Relaterte artikler

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 4 for Sparbu – Henning

Endelig i mål! Vi klarte det i år også 🙂 Sparbu – Henning stilte et slagkraftig lag på St Olavsloppet i år og endte rundt…

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 3 for Sparbu – Henning

Nok en flott dag for Sparbu/Henning på St Olavsloppet! Vi startet med unge spreke, raske folk på de første etappene og var ca 15 minutter…

Henningportalen
Henning IL

St Olavsloppet 2022 dag 2 for Sparbu – Henning

Det ble en varm dag for St Olavsløperne som skulle bevege seg fra Levanger til Sandvika i dag. Imponerende innsats av alle som deltok i…