Ny seier til Henning J10

P1020271

I dag 28. mai var det nye kamp for J10 laget. Alle spillerne var spente og forventningsfulle til dagens kamp mot Sparbu hjemme på Poengtrøa. Herrrlig vær og herrlig gressmatte innbød til en flott kamp.

Litt utfordring var det før kampen å finne ut hvem som skulle være keeper. Ingen hadde spesielt lyst til å være keeper i dag, men det endte med at Marie ble keeper i første omgang og Andrine keeper i andre omgang, og begge gjorde god jobb som keeper.

Første omgang var jevnspilt, med sjanser begge veier. Henning fikk etterhvert mål, og kunne gå til pause med 1-0 ledelse. Pausen ble brukt til å kjøle seg ned i varmen.

Andre omgang startet med tre raske Henningmål og dermed en 4-0 ledelse. Sparbu fikk deretter to mål og kom godt inn i kampen igjen, og den bølget frem og tilbake, før Henning på slutten puttet på to mål til, og tilslutt vant 6-2 over naboene fra Sparbu.

Dette var nok en flott kamp av jentene, og med sin tredje seier av tre mulige så langt, så må vi si oss godt fornøyd med seriestarten.

Relaterte artikler

Henningportalen
Henning Skotthyll- og Vistklubb

Oddny og Kari vant siste spillekveld i vist og endte på andreplass sammenlagt

Martin og Esten ble vinterens Henningmestere foran Oddny og Kari og Leif og Per. Da er det bare å glede seg til høstens runder som…

Henningportalen
Henning Skotthyll- og Vistklubb

Oddny og Kari vant siste vistrunde – Henningmestrene kåres kommende mandag

Par 09.jan 23.jan 06.feb 20.feb 06.mar 13.mar 20.mar 27.mar SUM 10 Martin og Esten 123 133 114 101 104 102 108 785- 1 4 Leif…

Bilde fra Distriktssenteret
Henning Lev Vel

Oppstart Bolystgrupper Henning – onsdag 22. mars kl 1815.

Etter flere fremtidskvelder og engasjement fra mange Henningbygg, har Henning LevVel landet på seks ulike bolystgrupper vi ønsker å starte opp med. Om noen kunne…