OPPSTART ALLIDRETT

 

Nå braker det snart løs med ALLIDRETT igjen! Grunnet teater og skolearrangement blir oppstarten utsatt til uke 45. Denne sesongen må vi putte inn en ekstra gruppe hver kveld for å få det til å gå opp optimalt. Vi har samme tid til disposisjon som tidligere, så derfor får hver gruppe kun 45 minutter hver i gymsalen. Vi har imidlertid fått lovnad på å bruke “lisjsal’n” til oppvarming/avslutning/uttøying før og/eller etter endt treningsøkt i storsalen. Det vil også være mulig å ha oppvarming med trappeløp. Dermed vil det være fullt mulig å få til et kvarter ekstra slik at det til sammen blir en hel time. Gruppene oppfordres til å benytte seg av dette.

 

Det er allerede en del ungdommer som har meldt seg som instruktør/aktivitetsleder – KJEMPEBRA!!! Skal få fylt inn navn etter hvert, og legge ut oppdaterte lister. Men vi er fremdeles avhengig av at foreldre stiller opp dersom det skal bli et tilbud til barna deres. Send meg gjerne en melding om ønsket dag, så kan jeg få lagt det inn før oppstart. Etter hvert må hver gruppe selv administrere dette. Anbefaler dere å lage en facebook-gruppe for hvert trinn for å samordne hvem som har ansvaret de ulike kveldene, det vil alltid bli forandringer.

 

Barnehagebarna får tildelt tirsdager kl. 17:00 – 17:45 (før teaterøvelse). Her må foreldrene stille opp på samme måte som tidligere (de innleide ungdommene tar bare skoletrinnene).

 

Vi har en plan om å søke midler til idrettsskole. Da må ulike aktiviteter legges inn i oppsettet (er en del krav til hvilke aktiviteter osv.). Dette er vi ikke helt i mål med enda, så her kan det komme endringer underveis. Håper også å få til et kursopplegg for instruktører. Dette er aktuelt både for ungdommene som har meldt seg, foreldre og kanskje også lærerne? Men alt dette kommer vi som sagt tilbake til.

 

Her er sesongens (foreløpige) fordeling av grupper:

Allidrett-2017-2018 endelig

 

Henvendelser til Helene, tlf. 90181877

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…