Påmelding til dugnad på skihytta

Vi har nå kommet til den tiden på året hvor vi skal legge kabalen for vinteren. Vi åpner nå opp for å melde seg på helger hvor dere kan ta skihytta. Vi setter frist for å melde seg på til 1. desember. Etter denne tid sette vi opp på de vaktene vi mangler. Dette er dugnad for alle som har aktive barn i idrettslaget, uavhengig av hvilken gren det er (ski, fotball, allidrett osv.). Andre som også ønsker å bidra er hjertelig velkomne til å ta en vakt. Oversikt over ledige vakter finner dere i slutten av innlegget.

Send mail til lise.storstad.aas@steinkjer.kommune.no, eller melding til 45 22 77 50 for å melde deg på den helgen det passer for deg. 

Skihytta drives på dugnadsbasis av Henning Idrettslag. Dette er en av de triveligste dugnadsjobbene i idrettslaget. Sultne skileikunger, kaffetørste foreldre og foresatte, svette trimmere og andre besøkende setter stor pris på at skihytta er åpen og det er mulighet for å komme inn til en kopp kaffe, vaffelkaker og andre fristelser hver søndag gjennom hele vinteren.

Åpningstider for skihytta: vanligvis kl.11-15 hver søndag fra nyttår til påske, og i tillegg siste langhelg i vinterferien og helligdagene (torsd-mand) i påska.

Vakt skihytta 2019

Ski gruppa.

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…