Quiz med Bygdapub

Info vedrørende Quiz m/ Bygdapub.
Vi gleder oss veldig over den positive responsen på å gjenoppta Quiz’n!

Gjennomføringen blir som tidligere med noen ekstra tillegg.
Hvert lag kan ha maksimalt 4 deltakere per kveld. Hvert lag betaler 100,- i deltakeravgift for hver kveld. Dette kan betales inn på forhånd for hele sesongen, eller gjøres opp på huset for hver kveld.

Dørene på samfunnshuset åpner 19:30, Quiz’n starter 20:00. Når Quiz’n er ferdig(Ca 22:30) vil vi åpne dørene for resten av bygda som vil komme for å slå av en prat, spise litt, kaste dart, høre på trubaduren og danse litt.
Spørsmålene vil være som tidligere, variert og med lokalt innslag. I tillegg vil vår eminente trubadur Leif-Johan Austmo komme med noen «Beat for Beat» lignende spørsmål.
Hver kveld kåres et vinnerlag med premiering. Siste kveld for sesongen blir likevel litt «seriefinale» med ekstra premiering og Bygdafest etterpå. Siste kvelden blir det da litt færre spørsmål.

Salg av vin, øl, mineralvann, kaffe, snacks. I tillegg vil vi hver kveld kunne tilby varm/ kald fingermat, kanskje også lokalt produsert. Betaling med kontanter og Vipps.

Datoer er fastsatt:
Fredag 08. februar- Quiz og påfølgende bygdapub m/ trubadur
Fredag 08. mars- Quiz og påfølgende bygdapub m/ trubadur
Fredag 12. april- Quiz og påfølgende Bygdafest med band.

Dørene til Bygdafesten åpner 22:00. De som er med på Quiz denne kvelden har inngang til festen inkludert. For andre selges det billetter, 150,- per person. Det vil være begrenset med billetter som selges, ta kontakt snarest med meg for å reservere 😊

Følgende 19 lag er registrert påmeldt:
Ryan – Mari Borgsø Ryan
No Name – Ivar Stamnes
Lerkehaug – Bjørg Brosveet
I veit itj – Jørn Jørn Ketil Brønstad
De syke søstre – Cecilie Røli
Besserquizzers – Jan Olav Ryan
Foreningen Moseplenas ve og vel – Stina Musum
Moalaget – Eli Moen Haggren
Midtre og nedre sjikt – Ellen Marie Rosvold
Pukkverket – Stig Leo Østerås
Bolt – Brit K Bjerkem Oksås
Svepstad Dream Team – Kåre Svepstad
B- Gjengen – Svenn Are Bjerkem
Alberten – Ida Kristine L. Dahlø
Nord og Sør – Lise Storstad Aas
Quizzbe Bacon – Kåre Svepstad
Ikke mottatt navn – Eivind Marius Haugan
Ikke mottatt navn – Kenneth Hoseth
Ikke mottatt navn – Judith Marie Moen

Lagkapteinene blir lagt til en side på facebook der videre informasjon vil komme.
Dersom det er noen lag som ikke er registrert, send meg en melding snarest. Og det er fortsatt plass til flere lag. Dersom noen vil være med men ikke har lag er det bare å ta kontakt så setter vi sammen nye lag.

Vi gleder oss, velkommen på huset
Henning IL Herrelag
v/ Geir Inderdal

Relaterte artikler

Henning IL Ski

Fantastiske forhold og skileik i gang!

Tirsdag kveld arrangerte Henning IL første skileik og trening for sesongen. Roald Wekre sto for skitrening og skigruppa styrte skileiken. Nesten 50 barn og unge...

Henning IL Ski

Velkommen til skileik på Henningvola!

Da er vi i gang igjen med skileik på Henningvola. I morgen tirsdag kl 18-19 er det skileik med kveldsmat etterpå.

Henning IL Ski

Teamsprint Inderøya

Team sprint på Petter Northug stadion/Inderøy skipark. Stor deltakelse og mange flotte dueller da Inderøy ski gjennomførte sin teamsprint i dag. Henning IL stilte med...

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.