Seier for G11 mot Snåsa

Sesongens andre kamp gikk i kveld mot Snåsa på bortebane.
Til tross for at ballen trillet merkelig godt på denne banen, fulgte Henning opp sin gode sesongstart med hele 11-4 mot Snåsa!
Godt spill og godt driv gjennom hele kampen!
Snåsa åpnet med det første målet, men Isak slo raskt tilbake med 1-1.
Kort tid etter sørget Lukas for 2-1 til Henning.
4-11 Fred Henry

Når vi i tillegg til å score mange mål hadde gode keepere så ble det en klar seier. Szymon hadde mange gode redninger i første omgangen. Selv om Ørjan hadde meget vondt i en fot, stilte han sporty opp som keeper i halve andre omgangen. Gaute tok over de siste minuttene, og de gjorde en solid jobb alle keeprene.

Gratulerer til Henning G11 med en underholdende kamp og med seieren!