Ny seier for Henning G13!

Det ble en meget spennende kamp da Henning G13 tok i mot Gullvikmoen fra Namsos hjemme på Poengtrøa i ettermiddag. Henning startet bra, og fikk ei kjapp scoring signert Ivan. Vi hadde også flere store sjanser, men det var likevel Gullvikmoen som fikk neste nettkjenning: 1-1. Så hadde Oleander et raid som endte i 2-1 ledelse, og deretter la Iver på til 3-1. Dette så meget lovende ut, men selvfølgelig fikk vi et fillemål i mot rett før pause, slik at stillingen ved pause ble 3-2.

I pausen tok trener Magne med gutta inn i garderoben og ga klar beskjed om at denne kampen kunne vi vinne, men da måtte alle gi full innsats!

Guttene gjorde som de ble bedt om og startet også 2. omgang med å gi jernet. Oleander var på nytt raid og var nesten igjennom da han ble felt og fikk straffe. Iver satte denne kontant i mål: 4-2! Men som så ofte før, klarte guttene å gjøre det veldig spennende ved å slippe Gullvikmoen inn i kampen igjen: 2 mål i mot og utligning 4-4! Huff! Vi hadde jo egentlig dette i boks! Heldigvis, fikk vi ei kontring hvor Oleander fikk løpt gjennom og skutt inn i motspiller og i mål! Yes! Resten av kampen stod vi i mot, og dermed ble det en deilig seier: 5-4. 🙂

Litt frosne, men fornøyde gutter: Jonah, trener Magne, Sigurd S, Bastian, Oleander, Ivan Andreas, Sigurd O, Elias, Magnus, Iver, Normann og Ivan. Super innsats av alle sammen!

Videosnutter fra trener Magne:

Straffen: IMG_9675

Jubelrop: IMG_9676

 

 

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…