Seier til Herrelaget

Det var klart for herrekamp på Poengtrøa for første gang på mange år. Forventingene var store og mange var spente  før kveldens hjemmekamp mot Beitstad. Kampen åpnet jevnt med sjanser til begge lag. Henning fikk første hull på byllen ved scoring av Lars Erik Oksås. Leif Johan Austmo økte raskt til 2-0. Beitstad hadde også sine sjanser, men Magne Ryan i mål hindret lenge at Beistad fikk mål. Men til slutt scoret også Beitstøingene. Pauseresultatet var 3-1 til Henning. Andre omgang ble en målrik affære, med mål begge veier. Begge lag bar etterhvert preg av at de ikke spiller kamp hver uke….

Kampen endte med en 10-5 seier til Henning.

Målscorere: Trond Kåre 2, Leif Johan 1, Lars Erik 1, Gjøran 2 og Tor Even 4.

Det var masse publikum og god stemning. Dette ser ut til å bli bra.

Kåre Svepstad

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…