Serieåpning for J10

J10 Henning-Steinkjer1Endelig var det duket for serieåpning for J10, og i årets første kamp skulle vi til Guldbergaunet og måle krefter mot Steinkjer i strålende solskinn og vårvær. Kampene mot Steinkjer har alltid vært spennende og jevne, og denne kampen skulle ikke bli noe unntak.

Steinkjer åpnet forrykende og ledet 2-0 allerede etter noen få minutter. Men etter den kalddusjen våknet Henningjentene skikkelig og skapte mange gode sjanser etter fint angrepsspill. Etter hvert ble det også uttelling på sjansene, og plutselig var 0-2 snudd til 3-2 ledelse. Men kampen snudde igjen mot slutten av omgangen, og lagene gikk til pause med ledelse 5-3 til Steinkjer.

I pausen var Henningjentene fast bestemt på at denne kampen skulle vinnes, og at de skulle gi alt i andreomgangen. Det gjorde de også til gangs. Utpå banen var det full innsats og innbitt kjemping, og helt bakerst vartet keeperen opp med flere gode redninger. Innsatsen ble til slutt belønnet med en fortjent 10-9 seier til Henning!

En herlig seier, og en serieåpning som lover godt for fortsettelsen!

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…