Serieåpning J10

Onsdag 4.mai var det endelig klart for sesongstart i årets seriespill for J10. Turen gikk til nedre kunstgress på Guldbergaunet og kamp mot Steinkjer. I strålende solskinn fikk publikum servert en herlig fotballkamp med mye godt spill og mange fine mål.

Steinkjer åpnet best og ledet 3-0 til pause. 1.omgangen var imidlertid mer jevnspilt enn det resultatet til pause skulle tilsi, men ballen ville bare ikke i mål for Henning. Men i andre omgang løsnet det skikkelig. Henning-jentene vartet opp med strålende angrepsspill, solid forsvarsspill og supert keeperspill, og tok igjen hele Steinkjer-ledelsen med 3 flotte mål. Sluttresultatet ble dermed 3-3.

En kjempefin serieåpning, som lover veldig godt for fortsettelsen. Neste kamp er allerede onsdag 11.mai kl 1800 på Poengtrøa. Møt opp og hei på jentene!