Sesongavslutning trim og fotball

Torsdag ble den tradisjonelle sesongavslutningen med premieutdeling for barnefotballen i fotballgruppa og trimgruppa i fellesskap avholdt.

 

Det var masse barn og voksne tilstede som overvar premieutdelingen og det var stor stemning.

 

Inneldningsvis ønsket leder for fotballgruppa velkommen og hadde en kort oppsummering av sesongen 2014 som helhet, og trakk frem bl.a de to store arrangementene som fotballgruppa har arrangert i 2014 – Elkjøpcupen og bygdaturneringa. Begge arrangementene var en stor suksess arrangementsmessig, og det skyldes bl.a den store dugnadsinnsatsen til foreldrene. Også annen dugnadsaktivitet som klipping og vanning av bane, merking av bane, kiosk ble trukket frem. Klubben er helt avhengig av slik dugnadsinnsats for å få ting til å gå rundt, og det har fungert bra også i 2014. Videre var det den store aktiviteten i alle våre barnelag som ble trukket frem. Tilslutt ble også sesongen 2015 berørt, og det ble nevnt at vi jobber allerede nå med å klarlegge hvilke lag vi kan klare å stille i 2015. Fotballgruppa regner med at vi i 2015 får flere barnelag enn i 2014 ved at skolestarterne i 2014 som ikke fikk tilbud i år, jo blir med neste år. I tillegg håper vi jo at også skolestarterne i 2015 (som er et stort kull) kan danne nytt fotballag neste år.

 

Når det gjelder fotball, så  har Henning IL i sesongen 2014 hatt følgende lag i barnefotballen; Mix 2007, gutter 9, jenter 9, jenter 10, og gutter 11. Oppmenn og trenere til de ulike fotballlagene presenterte under avslutningen lagene og spillerne etterhvert, og stod for premieutdelingen til enkeltspillerne. Det ble gitt en kort oppsummering av sesongen for hvert lag. Det var også laget en fremvisning av bilder/film for hvert av lagene, som ble vist samtidig.

 

Oppmenn og trenere fikk også en liten oppmerksomhet fra styret i fotballgruppa som takk for innsatsen i 2014 – sesongen. Det var et gavekort  eller en treningsjakke. Trenere/oppmenn fikk selv velge og noen valgte jakke – mens andre valgte gavekort.

 

Deretter ble det premieutdeling for trimgruppa.

Kåre Svepstad

 

Trimgruppa har i 2014 hatt et innholdsrikt år og mye aktivitet på gang.

Allidrett: vi har organisert og fordelt tider samt rekruttert aktivitetsledere for de ulike gruppene og vil gjerne ha hjelp fra foreldre og foresatte for den kommende sesongen også.

Friidrett: flere rekrutter har deltatt for Henning IL både på stevner og stafetter, så nå har vi formelt søkt om å bli tatt opp i Norges Friidrettsforbund.

Terrengløp: flere deltakere enn noen sinne: 68 deltok på terrengløpskarusellen. I tillegg hadde vi 12 stk i trimklassen på klubbmesterskapet. Totalt 80 stk.

Barnas trimkassekarusell: 60 små og store barn leverte trimkort. Dette er også ny rekord!

Den store trimkassekarusellen: 16 barn og voksne levert kort med stempel eller registrert dato på åtte forskjellige trimkasser.

St. Olavsloppet: 36 deltakere. Plassering bedre enn før, men ikke “personlig rekord ” på tid, men det var ikke så langt unna.

Fredagstrim: løpetrim i terrenget eller gatelangs i sentrale strøk i Henning, hver eneste fredag, året rundt.

Aktivitetsdag: arrangerte en kveld med uteaktiviteter for små og store på Skarpnes skole like etter skolestart – stor suksess og mange deltakere. Tilsvarende opplegg er planlagt i forbindelse med oppstart av allidrett i november.

 

Videre planer:

Nye trimkasser: vi tenker å sette opp nye trimkasser; noen bytter vi ut, mens andre kommer på nye plasser. Dette er solide kasser som vi har sett i bruk på forskjellige turmål bl.a. i Verdal (10 på topp). De koster noen kroner så vi håper å få med oss sponsorer, gjerne lokale bedrifter, til å betale noe av regningen. Prosessen med  dette er allerede godt i gang. Kanskje det blir en fellestur til nytt turmål og oppsetting/avduking av ny kasse?

Norges sprekeste fylke: trimgruppa har registrert seg og vi håper at flere i Henning IL deltar på denne mosjonskampanjen nå i oktober. Gå inn på hjemmesiden til www.norgessprekeste.no opprett konto og registrer aktivitet!

Antall besøk i trimkassene 2013-2014, til hjemmesida

Ellen Wekre

 

 

 

Relaterte artikler

Henningportalen
Henning Skotthyll- og Vistklubb

Oddny og Kari vant siste spillekveld i vist og endte på andreplass sammenlagt

Martin og Esten ble vinterens Henningmestere foran Oddny og Kari og Leif og Per. Da er det bare å glede seg til høstens runder som…

Henningportalen
Henning Skotthyll- og Vistklubb

Oddny og Kari vant siste vistrunde – Henningmestrene kåres kommende mandag

Par 09.jan 23.jan 06.feb 20.feb 06.mar 13.mar 20.mar 27.mar SUM 10 Martin og Esten 123 133 114 101 104 102 108 785- 1 4 Leif…

Bilde fra Distriktssenteret
Henning Lev Vel

Oppstart Bolystgrupper Henning – onsdag 22. mars kl 1815.

Etter flere fremtidskvelder og engasjement fra mange Henningbygg, har Henning LevVel landet på seks ulike bolystgrupper vi ønsker å starte opp med. Om noen kunne…