Skikkelig surt tap for Henning G13

Henning G13 spilte sin første hjemmekamp for sesongen da samarbeidslaget Beitstad/Kvam/Følling kom på besøk. Henning-gutta hadde full kontroll i 1. omgang og scoret 4 mål, 3 av disse på dødballsituasjoner, mens bortelaget fikk 2 flaksmål. Trenerne hadde god grunn til å være fornøyd i pausen da det var Henning som stod for spillet. Det føltes derfor innmari urettferdig da vi ikke klarte å få kula i mål i 2. omgang, og bortelaget hadde urimelig flaks og fikk utlignet og deretter gikk opp i ledelse 5-4. Da det bare var noen få minutter igjen, sendte trenerne alle i angrep, men dette var helt klart ikke vår kveld, for bortelaget fikk muligheten til å kontre og økte til 6-4. Et skikkelig surt tap!