Sommerdugnad med grilling på Henningvola

OBS! Ny dato. Dugnaden som var planlagt lørdag 27 juni er flyttet til tordag 2. juli kl 18 grunnet tropevarme på lørdag. 

Torsdag inviteres alle som er glad i å bruke Henningvola til sommerdugnad med grilling og kaffeservering.

Henning IL spanderer grillmat, tørstedrikk og kaffe. Kaffen er klar når dere kommer, grillmat serveres når vi har jobba ei stund. Valgfritt om man tar ei økt etter grillinga også. Vi har håndsprit og våtservietter, og tar smittevernhensyn.

Oppgavene er:

  • Stien i lysløypa – siste finish på prosjektet blir gjort i sommer! Fordele masser som ble kjørt ut i vinter. Ta med græv, solkrem, myggspray, jernrive og spade om du har. Vi har noen spader.
  • Vedstabling. Torje stiller med vedmaskin, og har allerede kappa og klyvd. Må tas inn og stables – ta med hørselvern og arbeidshansker
  • Ta inn nett i slalåmbakken, og annen rydding etter vintersesongen
  • Grilling og kaffekoking til resten av dugnadsgjengen

Vi håper så mange som mulig tar turen, uansett om man er medlem i HIL eller ikke, slik at stien blir klar til sommeren og at vi får inn veden for å holde skihytta varm til vinteren.

Velkommen til en trivelig dag på Vola!

Relaterte artikler

Henningportalen
Henning Sokneråd

Gudstjeneste søndag 12. juli kl. 1100

Gudstjeneste med nattverd ved konstituert prost Christine Waanders i Henning kirke søndag 12. juli kl. 1100. Organist er James Reed.  

Trivselsturer/kløverturer 2020

Henning Sanitetslag prøver seg med trivselsturer/kløverturer i juli måned. Vi starter kl 18.30 på mandager (se liste under). Vi tar med mat og drikke hver…

Henning IL

St Olavsloppet 2020

St Olavsloppet 2020 er vel overstått som et virtuelt arrangement og Henning IL deltok med 16 løpere. Vi klarte å fylle etappene på de tre siste…