Sørlia Cup G8

Da ble det endelig en Cup guttene kunne spille i shorts og ikke i regnjakke…

Dagens første motstander var Byafossen. En motivert guttegjeng gikk hardt ut mot Byafossen. De spilte veldig bra og hadde god kontroll på Byafossen i første omgangen. Pause resultatet var 3-1 til Henning. Byafossen ga oss større utfordinger i 2. omgangen. Begge lag kjempet hardt og slutt resultatet ble 4-4.

Uten pause var det klart for 2. kamp. Den var mot Steinkjer. Henning var i flyt sonene og spilte meget bra i starten av første omgang. Dette var nok spill messig års beste. Mange gode passninger, taklinger og løp uten ball. Tross dette var det Steinkjer som hadde uttellingen på sjansene. Steinkjer ledet 3-0 til pause. Steinkjer startet 2. omgangen best og gikk opp i en 5-0 ledelse. Henning tok en sluttspurt og klarte å redusere 2 ganger. Slutt resultatet ble 5-2 seier til Steinkjer.

Med en uavgjort og et tap var guttene klare for siste kamp, og ville ha en seier. De åpnet litt forsiktig og Egge tok ledelsen.  Men etter rolig start kom de i gang med bra spill og scoringer. Pause resultatet var 2-1 til Henning. Men en ukonsentrert og sliten gjeng  slapp Egge inn i kampen igjen. Egge scoret 2 kjappe mål i starten av 2. omgangen og Egge var i en 3-2 ledelse. Nok en gang kom vinner viljen tilbake og Henning kjempet seg til en 4-3 seier.

Spillmessig var dette den beste Cupen av guttene i år. Alle på laget bidro og kjempet hardt.