Sørlia Cup Mix 2009 Lag 2

Kamp 1 Sørlia 2 – Henning2 stilling: 3-4. Det var en spent og gira gjeng som gledet seg til å spille cup igjen. Maria fikk stå i mål i første kamp. Sørlia fikk første mål ganske fort, men vi ga ikke opp fordi. Sander scoret på en contring, og like etterpå ble det selvmål av Sørlia 2.
2. omgang fikk Sander ballen i mål igjen, etter bra forsvarsspill av Henning. Så scoret Sørlia mål. Henning fikk straffe og Mathea skjøt ballen i mål. Sørlia fikk også inn ett mål mot slutten av kampen.

Kamp 2: Henning2 – Beitstad stilling 4-1: Torbjørn i mål. Sander scoret første mål etter en par minutter, og det tok ikke lang tid før det ble ennå ett mål. Beitstad scoret og etter mye kjemping om ballet fikk Henning inn sitt 3. mål av Sander.
2. omg: skikkelig godt skudd av Sander som ble ett vakkert mål.

Kamp 3: Henning 2 – Ogndal: 9-3: Ogndal fikk første målet etter par minutter. mål av Sander, og ett av Lucas like etterpå. Ennå 2 mål på rappen av Sander og like etterpå fikk Sturle inn ett også.
2. omgang: 2 mål på rappen av Ogndal, før Henning våknet og Sander scoret igjen. Så kom det ett langskudd av Sander som gikk rett i mål, og Sander scoret like etterpå igjen.
Så er det Lucas sin tur til å sette ballen i nettet. Bra løp av Selma over nesten hele ballen, som sentrer til Sander, som setter ballen i mål.
og helt på slutten av kampen får Lucas inn ett siste mål.

Alt i alt: en kjempeherlig cup, med en gjeng fotballglade unger som bare blir flinkere og flinkere!