Spennende borteoppgjør for G12!

G12 spilte årets første seriekamp på bortebane mot Sørlia i kveld. Sørlia fikk det første målet på frispark. Deretter scoret Iver for Henning etter et fint innlegg fra Heine. Til tross for mange store sjanser, ble dette det eneste målet for Henning i 1. omgang. Sørlias målvakt var god, og Sørliaspillerne hadde mer flaks med sine avslutninger. Resultatet ved pause var 4-1 til Sørlia. I pausen la trenerne om taktikken fra 3-2-1 til 2-3-1, og det ga resultater. Ivan Andreas scoret 2 før Erlend utlignet til 4-4. Men så glapp det litt en liten stund. Sørlia kom tilbake og gikk opp i 6-4 ledelse før Henning igjen reduserte til 5-6 etter et strålende raid av Fredrik. Det ble ulidelig spennende mot slutten av kampen, og det var så vidt at Ivan Andreas ikke fikk lurt inn et mål i de siste spilleminuttene, men ballen strøk dessverre utsiden av stanga! Det ble altså et knepent tap: 5-6. Trenerne var nok litt skuffa over tap og mente det var litt rustent spill, men samtidig måtte de innrømme at det var tidvis og egentlig mye bra spill! 🙂

Jonas vartet opp med glimrende keeperspill, Kristoffer, Fredrik og Per Jørund var stødige i backrekken, Heine, Erlend, Oleander og Ivan jobbet meget godt på midtbanen, og Iver og Ivan Andreas var ivrige spisser.

Tilskuerne fikk en underholdende kamp. Artig å endelig være i gang med fotballsesongen igjen! 🙂

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…