Spennende lokalderby mot Sørlia for J9!

Det var en spent J9 – gjeng som onsdag 15. mai var klar til sin andre seriekamp. Også denne kampen gikk på hjemmebane på Poengtrøa stadion, og motstander denne gangen var en av våre naboklubber – nemlig Sørlia. Været hadde blitt litt varmere, og det var klart for lokalderby i flott fotballvær.

I denne kampen hadde vi fått låne Malin Fjær fra J10 -laget. Det var bra fordi  Sara tidligere på dagen hadde skadet seg og kunne ikke spille i denne kampen . Malin spilte for øvrig også kamp for J10 kl 18.00 så det ble en hektisk kveld for henne….

Keepere for dagen for Henning var Sanna i første omgang og Thea i andre omgang, og begge gjorde det kjempebra i måligjen og hadde noen flotte redninger.

Denne kampen skulle vise seg å bli en veldig jevn og spennende kamp som bølget frem og tilbake hele kampen. Begge lag hadde mange sjanser, stangskudd og gode keepere som reddet mange skudd.

Kampen startet veldig bra for Henning, og vi hadde flere store sjanser, men også Sørlia hadde sjanser. Henning fikk etter hvert det første målet, og det var Malin Fjær som scoret målet på et hardt langskudd. Sørlia utlignet med en scoring ganske raskt etterpå, men Henning gikk igjen opp i en 2-1 ledelse etter scoring på corner av Ingri Linnea.

Utover i første omgang kom begge lag til gode sjanser men bare Sørlia scoret to mål, og Sørlia gikk derfor til pause med en 3-2 ledelse.

Også andre omgang startet med flere sjanser til Henning og etter hvert fikk vi mål og utligning til 3 -3 ved Sanna.

Sørlia fikk så en scoring og gikk opp til en 4-3 ledelse. Henningjentene jobbet på videre og ga seg ikke, og fikk etter hvert mål ved en scoring av Helle Marie. Det stod dermed 4 -4 og alle som så kampen kjente nok på spenningen og at denne kampen kunne ende med hva som helst av resultat.

Utover i andre omgang etter 4-4 målet kom det en periode med sjanser til begge lag som endte med stangskudd, redning av gode keepere eller skudd rett utenfor.

Henning fikk etterhvert mål igjen, og denne gang ved Leah og Henning ledet dermed 5-4. Skulle det bli en seier? Men igjen viste Sørlia at de ikke ga opp, og scoret utligningsmålet 5 -5 etterhvert. Etter dette var det også sjanser til begge lag som kunne endt med scoring, men kampen endte tilslutt 5 -5.

Både Henningjentene og Sørliajentene var etter kampen godt fornøyd, og alle var enige om at det hadde vært en flott kamp av begge lag.

Trenerne til Henningjentene var godt fornøyd og var spesielt fornøyd med at alle jentene igjen viste flott stå-på vilje og løp det de klarte. Det vi syns er spesielt artig er at når vi scorer fem mål at vi faktisk har fem ulike målscorere. Det er stas! Både vi og spillerne gleder oss til fortsettelsen!

Kampen ble dømt av Viktoria Borgan. Hun gjorde det veldig bra som dommer – flott!

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…