Spennende lokaloppgjør for J13

Da var det klart for ny hjemmekamp – denne gangen et av vårsesongens høydepunkter, nemlig lokalderby mot Steinkjer 2. I strålende solskinn og med godt med publikum rundt banen, lå alt til rette for en herlig fotballkveld på Poengtrøa. Og det skulle det da også bli.

Det åpnet som forventet jevnt og tett, men Henning kjempet seg etter hvert til et lite overtak og noen gode sjanser. Det ga resultater, for mål av Emma Elise og Amelia gjorde at Henning gikk til pause med 2-0-ledelse.

2.omgangen fortsatte med jevnt spill og sjanser begge veier, men Henning-jentene kjempet hardt og lot ikke Steinkjer få overtaket. Men drøyt halvveis i omgangen kom det noen få minutter hvor kampen snudde helt. Steinkjer scoret 3 raske mål, og plutselig var 2-0-ledelsen blitt til 2-3. Henning-spillerne nektet imidlertid å gi opp, og alle spillerne fightet og, jobbet knallhardt for å komme tilbake i kampen. Og innsatsen ga til slutt resultater. Med bare få minutter igjen scoret Maren på et frispark fra langt hold til 3-3. Flere mål ble det ikke, og et spennende lokaloppgjør endte dermed med ett fortjent poeng til hvert av lagene.

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…