Spennende lokaloppgjør for J13

Da var det klart for ny hjemmekamp – denne gangen et av vårsesongens høydepunkter, nemlig lokalderby mot Steinkjer 2. I strålende solskinn og med godt med publikum rundt banen, lå alt til rette for en herlig fotballkveld på Poengtrøa. Og det skulle det da også bli.

Det åpnet som forventet jevnt og tett, men Henning kjempet seg etter hvert til et lite overtak og noen gode sjanser. Det ga resultater, for mål av Emma Elise og Amelia gjorde at Henning gikk til pause med 2-0-ledelse.

2.omgangen fortsatte med jevnt spill og sjanser begge veier, men Henning-jentene kjempet hardt og lot ikke Steinkjer få overtaket. Men drøyt halvveis i omgangen kom det noen få minutter hvor kampen snudde helt. Steinkjer scoret 3 raske mål, og plutselig var 2-0-ledelsen blitt til 2-3. Henning-spillerne nektet imidlertid å gi opp, og alle spillerne fightet og, jobbet knallhardt for å komme tilbake i kampen. Og innsatsen ga til slutt resultater. Med bare få minutter igjen scoret Maren på et frispark fra langt hold til 3-3. Flere mål ble det ikke, og et spennende lokaloppgjør endte dermed med ett fortjent poeng til hvert av lagene.

Relaterte artikler

Henning IL

St Olavsloppet 2024, Henning – Sparbu dag 3

Vel gjennomført St Olavsloppet 2024! Henning – Sparbu kom i mål i Trondheim etter 266 km mellom Østersund og Trondheim på tre dager. Siste dag…

SOLGT! Lerkehaug. Enebolig med behov for oppussing. Flott tomt. 3 soverom.