Spennende serieavslutning for J10

Onsdag kveld var det klart for årets siste seriekamp for J10 laget. Det var bortekamp mot Ogndal oppi Røysinga. Det var sol og fint temperatur, så dette skulle bli en fin kveld.

Kampen startet med at Henning kjapt gikk opp til en tomålsledelse etter scoringer av Hildur og Andrine. Kampen var imidlertid jevn, og det var bare en god Isa Marie som keeper som hindret at Ogndal fikk mål i starten av kampen. Etter hvert måtte hun imidlertid gi tapt, og Ogndal scoret også to mål før pausen slik at pauseresultatet var 2-2.

I pausen ble vi enige om å gi det siste, og springe enda mer enn hva vi gjorde i første omgang.

Jentene startet andre omgang flott, og gjennom  andre omgang var det stort Henning som ledet an i målprotokollen, men det var jevnt hele veien. I andre omgang scoret Tuva  tre mål. Men også Ogndal hadde målscorere, og også Ogndal scoret tre mål i andreomgang. Sluttresultatet ble derfor 5-5 og uavgjort. Etter sjanser og spill var nok dette et rettferdig resultat. Også i andre omgang hadde vår keeper Sofie – noen flotte redninger som hindret flere mål fra Ogndalsjentene.  Hedda og Marianne hadde begge flere flotte involveringer defensivt for å hindre Ogndalsangrep. Det var mye bra innsats av jentene også i denne kampen.

Etter kampen var jentene godt fornøyd. Nå gjenstår bare KIWI cup til helga så er fotballsesongen 2014 for denne gjengen over.