Spennende seriestart for Henning G13!

Henning G13 åpnet 2017-sesongen med bortekamp mot Sørlia i kveld. Guttene spiller nå 9-er fotball, og kampene varer i 70 minutter. Da er det plutselig litt andre regler å forholde seg til også, med blant annet off-side, men det har gutta trent på i vinter.

Sørlia kom til finalen i TA-cupen, så vi forventet at dette ville bli en tøff kamp. Og det ble det! Lagene spilte jevnt i 1. omgang. Kanskje hadde Sørlia et lite overtak, men ved pause var stillingen 0-0.

IMG_3960

I 2. omgang var det Henning-gutta som hadde overtaket. Guttene jobbet knallhardt, viste stor innsats, og fikk etter hvert til mye bra spill og hadde noen flotte gjennombruddspasninger. Erlend kom inn som spiss i 2. omgang, og fikk lurt Sørlias gode keeper etter ca 60 minutter, og satte inn kampens første mål. Herlig!! De siste minuttene av kampen ble ulidelig spennende! Enda verre ble det da Sørlia 5 minutter før slutt utlignet til 1-1.

1-1 ble resultatet i første seriekamp, og det er vi i grunnen godt fornøyd med. Alle spillerne gjorde jobben sin: Jonas N. Myhr stod støtt i mål, Heine var en tydelig kaptein og midtstopper, Per Jørund og Ivan var trygge å ha som sidebacker, Oleander sprang og sprang, og Iver tok taklingene på midtbanen, Sigurd S, Ivan Andreas, og Jonas viste seg virkelig fram som vinger, og Fredrik og Erlend tok spissrollen seriøst og lå og lurte på off-side linja, hele tiden klare til å putte ballen i mål. Dette lover godt for resten av sesongen!

IMG_3967

 

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…