St Olavsloppet 2016 Dag 1 og 2

Henning IL og alle de andre ca 200 lagene er allerede halvveis i St Olavsloppet og har nå kommet til norsk side av grensen. Onsdag morgen gikk starten på Jämtkraft Arena i Østersund og lag 29 Henning IL hang godt med allerede fra første stund. En flott blanding av unge og ikke fullt så unge løpere, debutanter og erfarne St. Olavsløpere, fyller etappene til Henning IL sitt lag. Laget var fulltegnet i god tid før avreise til Sverige og flere var disponible som reserver på dager de selv ikke skulle løpe. Og disse fikk vi god bruk for både første og andre dagen. Noen bytter bort etappen sin, mens andre gjerne løper en etappe eller to ekstra. Og alle gjør en utmerket jobb for å bringe stafettbrikken fra etappe til etappe.

Resultatmessig ligger vi  på øverste halvdel av listen, med mange gode enkeltprestasjoner og en flott laginnsats av alle sammen. Fra Østersund til Åre første dagen brukte vi drøyt 8 og en halv time, i et etter hvert litt for godt og varmt løpevær. Dag to, fra Åre til Sandvika, gikk unna på 4 timer og 41 minutter i en mer behagelig temperatur og god medvind over fjellet. Den som ønsker å studere resultater finner dette på St Olavsloppets hjemmeside.

Bildereportasjen taler for seg selv. Arne Olav og Liv har bidratt til bilder i tillegg til undertegnede. Fikk ikke knipset alle løperne, men hvis noen har bilder av av disse tar Ellen gjerne i mot dette.

Dag 1:

Dag 2

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…