St Olavsloppet 2021

Henning IL har deltatt på St Olavsloppet siden 2008. De fleste årene har vi løpt hele veien mellom Østersund og Trondheim (eller motsatt). Som kjent ble det ikke noe tradisjonelt landeveisløp i fjor, pga pandemien, men vi deltok på en virtuell utgave der vi kunne løpe hvor vi ville i perioden Loppet egentlig skulle vært arrangert. Vi klarte med dette å løpe en strekning tilsvarende tre dager, dvs fra Åre til Trondheim.

St Olavsloppet 2021 vil foregå på samme måte som i fjor, dvs at vi løper hvor vi vil, når vi vil og hvor langt vi vil i perioden onsdag 30. juni til lørdag 3. juli. Den som vil være med kan ta tiden selv, eller møte opp på fellestrening med fredagstrimmerne i Henning og gjennomføre sammen med flere.

Håper at flere vil være med på denne utfordringen og at vi sammen kan forsøke å forbedre tiden fra i fjor og kanskje fylle alle etappene mellom Østersund og Trondheim. Her kan alle delta, enten du løper fort eller sakte, langt eller kort, er ung eller gammel, sprek eller mindre sprek – spiller ingen rolle. I fjor hadde vi en snittfart pr kilometer på ca 6 minutter. De fleste som rører seg litt vil klare dette. Ser det er mange henningbygg ute og trimmer for tiden, så hvorfor ikke bidra litt til fellesskapet. Bli med da vel!

Ta kontakt med Ellen eller andre fredagstrimmere i Henning hvis du vil være med 🙂

Relaterte artikler

Henning IL, Henning IL Allidrett, Henning IL Trim

Allidrett

Oppstart Allidrett

Henningportalen

Årsmøte i Båbu hytteeierforening den 21. august 2021

Styrets leder Torodd Østerås ønsket velkommen. Snakket litt om årsak (cvovid-19) til at tidligere årsmøter (2020, og mars 2021) ikke er avholdt. Årsmøtet er derfor…

Henningportalen
Henning Skotthyll- og Vistklubb

Etter ett år med opphold, er vistturneringen i gang!

Noen har pleiet formen godt under ett års opphold. Sterke poengsummer for de tre beste parene etter første spillekveld. Par Poeng Plass 8 Oddrun –…