St Olavsloppet 2022 dag 1 for Sparbu – Henning

Første dag av St Olavsloppet er vel gjennomført for Sparbu – Henning!

Flott innsats av alle som sprang! Vi stiller med litt færre folk enn tidligere år, men lagmoralen er veldig høy. Flere av løperne har doble etapper, mange løper flere dager og noen av løperne deltar for flere lag, så det skorter ikke på viljen til å delta blant disse sprekingene 🙂

Cecilie var tidlig oppe og var på plass på startstreken i Trondheim kl 8.15. Hun løp like så godt to etapper når hun først var  gang. Jørgen løp videre fra Ranheim til Malvik, der Henrik ventet. Henrik løp dagens lengste enkeltetappe (10,7 km) og fikk beste plassering og etappetid av våre i dag. Den som løp lengst av våre løpere i dag var Per Odd som løp de to neste etappene fra Hommelvik, over Gevingåsen og ned til Stjørdal, til sammen litt over 15 km – vel fortjent å få uttrekkspremie da!

Bastian løp en strekning han er godt kjent med – fra Stjørdal til Framnes der han vekslet med en annen fotballspiller. Eirik løp videre over Arnstadåsen til Steinvikholmen. Ketil løp også en etappe han har hatt før – videre til Fættenfjorden, delvis langs E6. I Fættenfjorden ventet superreserven Lillian som måtte steppe inn på kort varsel pga sykdom. Hun løp også to etapper og fikk bilde og fin omtale i t-a.no 🙂 Hun vekslet med Robert på Åsen. De to siste etappene var det Allan og Anna som tok seg av. Etter knappe åtte og en halv time var vi i mål i Levanger!

Her er noen bilder fra dagens etappe, knipset av Cecilie, Ellen, Lise og t-a sin fotograf:

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…