St Olavsloppet – Henning IL

Henning IL er påmeldt det virtuelle St Olavsloppet 2020 som går av stabelen i uke 26!

Fredagstrimmerne er allerede i gang med å teste ut løyper i nærområdet til Henning. De som ønsker å være med kan møte opp på fredagstrim kl 18.00 og løpe sammen med flere eller melde inn aktuell distanse og ta tiden selv på valgfri dag og løype i løpet av uke 26. Det er lov å løpe flere etapper/flere dager. Det er mange etapper å velge mellom og du bestemmer selv hvor, når, hvor langt  og hvor fort du vil løpe. Vi har ikke noe tidsskjema og heller ingen stipulert tid pr km.

Fredag 26. juni fra kl 18.00 blir det fellesstart fra klubbhuset i Henning og vi vil gjerne ha både løpere, heiagjeng (med flagg), saftblandere, rundetellere og øvrig støtteapparat.

Bli med da vel!  Meld fra til Ellen om du ønsker å delta, enten på det ene eller det andre 😉

Mer info finnes her: http://www.st-olavsloppet.com/sa-har-gar-det-till/

 

Relaterte artikler

Henningportalen
Henning Sokneråd

Gudstjeneste søndag 12. juli kl. 1100

Gudstjeneste med nattverd ved konstituert prost Christine Waanders i Henning kirke søndag 12. juli kl. 1100. Organist er James Reed.  

Trivselsturer/kløverturer 2020

Henning Sanitetslag prøver seg med trivselsturer/kløverturer i juli måned. Vi starter kl 18.30 på mandager (se liste under). Vi tar med mat og drikke hver…

Henning IL

St Olavsloppet 2020

St Olavsloppet 2020 er vel overstått som et virtuelt arrangement og Henning IL deltok med 16 løpere. Vi klarte å fylle etappene på de tre siste…