Sterk vårsesong av J10

Vårsesongens 6. og siste kamp for Henning J10 ble spilt mot Sandvollan på Stornesøra onsdag. Etter 5 strake seire i serien så langt, var jentene veldig lystne på seier også i den siste kampen for å forbli ubeseiret i vårsesongen.

Til tross for sol og antydning til sommertemperatur, var baneforholdene på Stornesøra litt utfordrende og uvante. Langt og tett gress gjorde at ballen lugget litt, og det måtte skikkelig kraft til for å få fart på pasningsspillet. Men Henning-jentene taklet dette veldig bra, og førte kampen fra første sekund. Henning gikk raskt opp til 4-0, og Sandvollan fik da sette innpå en ekstra spiller. Kampen jevnet seg da litt ut, og til pause sto det 6-2 til Henning.

I andreomgangen kom Sandvollan enda mer med i kampen, og Henning måtte kjempe hardt for å beholde ledelsen. Da ledelsen var redusert til 2 mål, satte imidlertid jentene inn en skikkelig sluttspurt for å sikre seieren. Da dommeren blåste i fløyta for full tid, sto det 8-4 til Henning. Nok en gang viste Henning-jentene godt spill og strålende innsats, og nok en gang serverte de publikum mange fine mål.

Nå tar jentene en velfortjent sommerferie fra seriespillet, men allerede til helga er det nye kamper som venter på Sørlia-cup 🙂

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…