Store jubileumsarrangement i fotballgruppa

Henning IL feirer som kjent 100 års jubileum i 2014, og i den anledning er det naturligvis igjennom året en rekke ulike arrangement i idrettslagets regi utover i året.

Fotballgruppa har to store jubileumsarrangement som nå står for døren. Først skal vi arrangere knøtteturnering på Poengtrøa den 21. juni. Vi forventer et yrende liv når minst  2-300 fotballspillere kommer for å spille fotball i Henning denne dagen. Også i år er Elkjøp hovedsponsor, og navnet på jubileumscupen er derfor Elkjøpcupen. Vi håper at mange Henningbygg kommer for å se på mye bra fotball denne dagen.

Senere på sommeren, nærmere bestemt lørdag den 23. august, så skal vi i fotballgruppa så arrangere bygdaturnering på nytt. Dvs at de ulike deler av bygda, eller familier, eller arbeidsplass osv, osv stiller lag og spiller fotball, skotthyll, og er med på tautrekking. På kvelden blir det så fest i samfunnshuset med utdeling av diverse premiering bl.a.

Detaljert info kommer ut etter hvert.

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…