Storseier til J11

I et nydelig vær i går kveld møttes Henning og Sverre 2.

Sverre tok en ledelse etter bare noen sekunder.  Henning jentene likte dette dårlig og tok tak i kampen med en gang. Skapte flere og flere sjanser. Spillet ble etter hvert imponerende bra og de gikk til pause med velfortjent 4-1 ledelse. Sverre fikk inn en ekstra spiller.

Vi avtalte i pausen at vi skulle gå ut på banen å tenke at stillingen var 0-0. Målet var å vinne andre omgangen like mye.  I denne omgangen var pasningsspillet og løpene av en utrolig god kvalitet. De løftet blikket og så medspillere før pasningene gikk.  Hadde bevegelser over hele banen som skapte mye rom å spille på.  Alle spilte hverandre gode. På grunn av dette fikk vi  6 forskjellige mål scorere.

Og jentene vant som avtalt 🙂 andre omgangen 4-1, og sørget for en 8-2 seier.