Terrengløp og tomannsstafett

Bra deltakelse og flott innsats på terrengløpsavslutning og tomannsstafett på Skarpnes skole søndag 27. september. 55 deltakere løp individuelt løp (de aller yngste), eller tomannsstafett på grusbanen og i hundremeterskogen på skoleområdet.

Dette var også det fjerde stevnet i Innherredskarusellen, så vi hadde besøk av både Steinkjerbygg og Beitstøinger, samt noen fra Drammen som besøkte familie på Lerkehaug.

Fulle heat og tette dueller gjorde det tidvis hektisk for tidtakere og rundetellere, men alle kom seg greit i mål og vi fikk registrert tider på de som skulle ha det.

Resultatliste tomannsstafett 27.09.15

Resultatliste tomannsstafett 27.09.15

Henningløperne dominerte i de yngste klassene, mens Beitstad IL og Steinkjer FIK kom med flere sterke lag i de eldste klassene. På grunn av problemer med vår egen startpistol, måtte vi leie inn starter og pistol fra Steinkjer, og starteren stilte sporty opp på stafetten etter at siste skudd var skutt.

På de fire løpene i terrengløpskarusellen har det deltatt totalt 76 løpere, medregnet alle de som løp stafett på søndag. Tabellen på lenken nedenfor viser startnummeret på de som deltok på siste løp, navn, fødselsår og hvor mange løp de har deltatt i til sammen.

Deltakerliste terrengløpskarusellen 2015

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…