Tøff hjemmekamp for G12!

Beitstad kom på besøk til Poengtrøa i ettermiddag. I vår vant Henning 8-5 borte, og som forventet ble det en jevn kamp mot Beitstøingene. Henning scora først ved Heine, men Beitstad utlignet nokså raskt. Deretter ble det et mål signert Oleander, men nok en gang utlignet Beitstad. Så la Per Jørund på til 3-2, og på slutten av 1. omgang fikk Bastian lurt inn et mål, slik at stillingen ved pause var 4-2 til Henning.

I pausen var det klar beskjed fra trenerne om at guttene måtte bli flinkere til å omstille seg fra forsvar til angrep og omvendt. Det ble også fylt på med litt doping i form av seigmenn fra morfar-supporter, og dette skulle etter hvert gi utslag!

Beitstad var imidlertid først frampå i 2. omgang og reduserte til 3-4, men deretter stengte superkeeper Jonas målet! Iver våknet igjen og scora Hennings 5. mål. Så var det Oleander sin tur etter flott pasning fra Kristoffer. Per Jørund scoret på frispark, og til slutt var det Bastian som fikk æren av å legge på til 8-3 etter et nydelig nedtak og fremspill av Elias.

Beitstadspillerne ble litt preget av å ligge under, så det ble noen harde taklinger utover i 2. omgang. Bra Henning-gutta også er tøffe da og tåler en støyt! De som spilte for Henning denne gangen var: Jonas, Fredrik, Kristoffer, Per Jørund, Heine, Erlend, Bastian, Elias, Ivan, Oleander og Iver. Super innsats av alle gutta, så trenerne var jublende fornøyd!

En liten bildekavalkade til slutt:

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…