Trimgruppa sesongen 2019/2020

Trimgruppa har hatt sin sesongoppsummering. Tradisjonen tro har vi hatt opptelling av besøk i trimkassene, vi har organisert og gjennomført allidrett og terrengløp og vi har deltatt på henningsommer og en mer eller mindre lokal variant av St Olavsloppet.

Covid -19 satte effektiv stopper for de fleste aktiviteter i laget i mars, men trim var en aktivitet vi fortsatt kunne gjennomføre med noen restriksjoner. Restriksjonene førte til at vi samlet inn trimbøkene litt tidligere enn vi hadde planlagt og det ble ikke lagt ut nye bøker. I stedet opprette vi Gjesteboka, en digital app der man kan logge inn og dele naturopplevelser, på hvert av de ti turmålene vi har trimkasser. Vi annonserte også en fotokonkurranse der vi ønsket oss bilder av alle turmålene, i all slags vær og til alle årstider.

Premier skal det bli til vinnerne av de ulike konkurransene. Etter som vi ikke kan ha noen felles samlinger og premieutdelinger vil vi likevel dele ut premier til de som har fortjent dette. St Olavsløperne har allerede fått sine medaljer og uttrekkspremier. Terrengløp og tomannsstafett ble arrangert på Henningvola i september og alle deltakerne her fikk premier etter hvert som de kom i mål (i underkant av 50 deltakere).

Judy tok jobben med å telle antall besøk i trimbøkene som ble samlet inn i vår og følgende vinnere ble kåret her (Henningkrus til 10 vinnere):

Trimkasse Totalt antall besøk i denne kassen Flest turer (Henningkopp) Antall turer
Slettvola 56 Ellen Schjei Wekre

Roald Wekre – delt premie

4

4

Storbutjønna 257 Ellen Schjei Wekre

Roald Wekre

Roger Berg – vinner

16

16

16

Langvatnet 158 Hilde Opheim 21
Ravlvola 387 Øystein Lorentsen 42
Tjyvdalen 506 Marit Myhr 113
Ryggamarka 509 Åse Thorød 172
Sellisteinen 54 Anne Julie Røli

Øystein Røli- delt premie

5

5

Lyngvola 29 Rune Undersaker 3
Guttormen 280 Marthe Røli Korneliussen 16
Hollvollkrysset 336 Tobias Berg Kvernmo 19

Gjesteboka: etter at bøkene var hentet opprettet vi turbok-appen Gjesteboka på hvert turmål. Vi opprettet to nye turmål: Storvola og Svartberget. 68 forskjellige personer har brukt Gjesteboka på en eller flere av Henning IL sine trimposter. Totalt ca 700 besøk. Vi hadde en sommerkonkurranse der det var om å gjøre å samle flest mulig poeng ved å besøke ett eller flere av turmålene våre. Brit B Oksås var den som samlet flest poeng. Ole Andreas Oksås og Hilde Hallem Iversen kom på h.h.v. 2. og 3. plass. Premier til disse tre kommer.

Fotokonkurransen ble vunnet av Karoline Austmo med et flott bilde tatt på Slettvola i solnedgang. Premie kommer!

Allidretten holdt det gående fra desember til starten på mars. Dyktige ungdommer tok ansvar som aktivitetsledere for barneskolegruppene. Ungdommene har fått sin velfortjente belønning. Sesongen for allidrett har så vidt startet opp igjen nå i november, med aktivitet i gymsalen for de yngste gruppene. Herretrim og dametrim har kun hatt utendørs aktivitet så langt og dette ser ut til å fungere bra, med gå/joggeturer og litt styrketrening.

Sprek hilsen fra oss i Trimgruppa

 

 

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningvola Tour De Ski

Henningvola Tour De Ski startet 1 januar med stor suksess.

Henning IL

Innkalling til årsmøte i Henning IL 10. februar

Til alle medlemmer i Henning Idrettslag Innkalling til årsmøte Styret innkaller herved til årsmøte i Henning IL. Årsmøtet avholdes onsdag den 10. februar 2020 kl…

Henning IL Trim

Herretrim på Guttormen

Mandag gikk herretrimmen på føttene opp på Guttormen. Herlig i 10 minus! Neste mandag: oppmøte ved Okstadsaga.