Trimgruppas høstplan

Trimgruppa i Henning IL har lagt planer for høsten og vil gjerne at så mange som mulig tar del i aktivitetene.

Mandag 25. august inviterer vi til Aktivitetskveld for barn og voksne i alle aldre i Henning. Dette forgår på skolens uteområde og har varighet et par kveldstimer. Mer informasjon under egen sak på portalen.

Senere i høst tenker vi å ha en tilsvarende kveld i forbindelse med oppstart av allidrett først på november. Da blir det en kombinasjon av ute og inneaktiviteter.

Terrengløpskarusellen som startet i vår fortsetter med to løp nå i høst. Man behøver ikke å ha deltatt på de første løpene for å bli med på de to siste. Søndag 31. august er det terrengløp i Okstadmarka kl. 18.00. Dette er klubbmesterskap og trimgruppas jubileumsarrangement i 2014. Åpent for alle klasser, både trim og konkurranse. Mer info kommer!

Sesongens siste terrengløp går på Henningvola 28. september, med start og mål ved skihytta. Tradisjonen tro arrangeres dette som en tomannsstafett, der vi blander lagene på tvers av alder slik at det skal bli så jevnt som mulig. Etter løpet blir det premieutdeling for terrengløpene samt for Barnas trimkassekarusell.

Trimkassekarusellene har innleveringsfrist før elgjakta starter, dvs slutten på september. Noen har levert allerede, men det er fortsatt ikke for sent å starte på leitinga etter trimkassene, eller fullføre for de som fortsatt mangler et klipp eller to i kortet sitt. Trimkort og informasjon om trimkarusellene ligger under Henning IL Trim, i den svarte stripa øverst på siden, eller under menyen. Der ligger også navn på de som har fullført til nå.

Fredagstrim er som navnet sier en trimtur som markerer slutten på uka og starten på helga. Vi møtes kl. 18.00 og går eller løper en times tid. Så lenge det er lyst ute oppsøker vi helst skog og mark, gjerne med en trimkasse eller en topp som turmål. Super måte å bli kjent i bygda på! Nye trimmere er hjertelig velkommen til å bli med:-) Informasjon om oppmøtested og turmål legges på kalenderen på portalen en dag eller to før helga.

Bli med da vel!

 

Relaterte artikler

Henningportalen
Henning Skotthyll- og Vistklubb

Oddny og Kari vant siste spillekveld i vist og endte på andreplass sammenlagt

Martin og Esten ble vinterens Henningmestere foran Oddny og Kari og Leif og Per. Da er det bare å glede seg til høstens runder som…

Henningportalen
Henning Skotthyll- og Vistklubb

Oddny og Kari vant siste vistrunde – Henningmestrene kåres kommende mandag

Par 09.jan 23.jan 06.feb 20.feb 06.mar 13.mar 20.mar 27.mar SUM 10 Martin og Esten 123 133 114 101 104 102 108 785- 1 4 Leif…

Bilde fra Distriktssenteret
Henning Lev Vel

Oppstart Bolystgrupper Henning – onsdag 22. mars kl 1815.

Etter flere fremtidskvelder og engasjement fra mange Henningbygg, har Henning LevVel landet på seks ulike bolystgrupper vi ønsker å starte opp med. Om noen kunne…