Trond Iversen er nytt æresmedlem i Henning IL

Årsmøte i Henning 170222

Et aktivt idrettslag har behov for sine ild sjeler og ivrige medlemmer – det er dette som er «hjertet» i klubben og for mange er Henning «Klubben i sitt hjerte»

I statuttene for idrettslaget står det at æresmedlemskap kan tildeles for gode prestasjoner, langt engasjement og arbeid for klubben på mange plan.

Det er nå flere år siden vi har tildelt æresmedlemskap – og hovedstyret har nå igangsatt en prosess på og arbeid for å tilkjennegi innsatsen som blir lagt ned av enkeltpersoner.

Personen som vi ved dette årsmøtet vil gjøre heder på har gjennom mange år gjort en stor innsats for klubben, bygda, samfunnet og ikke minst folkehelsa.
Personen har selv vært en aktiv utøver i yngre år, har utallige treningstimer og konkurrert for klubben, men det er ikke for innsatsen i sporet at vedkommende nå blir æresmedlem.
Tildelingen skjer etter innsatsen som er lagt ned spesielt for tilrettelegging for allmennhetens muligheter til å forbedre og ta vare på sin egen helse.
Utallige timer , dager og år er lagt ned for å bygge broer, lage klopper, rydde løyper og merke stier og skilte hver «kul» og «bekk» på Henningvola.
Jobbe aktivt for at «ti på topp» har lagt turmål til bygda og fjellet «vårt» .
I tillegg har han vært aktiv i kongeriket som TD på utallige skirenn og vært en meget aktiv styremedlem i Steinkjer skidrift som har resultert i et godt samarbeid og flott utvikling av vårt fantastiske løypenett.

Herved utnevnes Trond Iversen som æresmedlem i Henning Idrettslag.

Per-Ole Austmo
Leder Henning IL

Relaterte artikler

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 4 for Sparbu – Henning

Endelig i mål! Vi klarte det i år også 🙂 Sparbu – Henning stilte et slagkraftig lag på St Olavsloppet i år og endte rundt…

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 3 for Sparbu – Henning

Nok en flott dag for Sparbu/Henning på St Olavsloppet! Vi startet med unge spreke, raske folk på de første etappene og var ca 15 minutter…

Henningportalen
Henning IL

St Olavsloppet 2022 dag 2 for Sparbu – Henning

Det ble en varm dag for St Olavsløperne som skulle bevege seg fra Levanger til Sandvika i dag. Imponerende innsats av alle som deltok i…