Uavgjort i serieåpningen til J11

I kveld var det duket for serieåpning til J11.

Motstander var Egge, på Egge stadion.  Henning jentene gikk hardt ut og tok en tidlig 1-0 ledelse.

Henning styrte spillet og presset Egge i hele første omgangen. Egge klarte å avverge flere scoringer med blant annet en redning på streken.

Hildur var keeper og holdt målet stengt. De kunne gå til pause med 1-0 ledelse etter scoringen av Celine.

I andre omgang fortsatte Henning å presse. Men dette ga Egge mulighet til noen kontringer. Egge scoret 2 mål og var i ledelsen.

Egge hadde nok en redning på streken. Jentene ga ikke opp av den grunn, men fortsatte sitt spill. Dette ga heldigvis uttelling i sluttminuttene. Hildur satte ballen i mål og sørget for at det ble et uavgjort resultat.