Uflaks og Uavgjort for Henning G13

Henning G13 spilte borte mot Snåsa i kveld. Gutta var i godt slag før kamp, og det var god stemning under oppvarminga:

Gutta hadde også ei knallåpning på kampen med flott klikk-klakk spill og 3 supersjanser. Så ble vi kanskje litt vel frampå, og Snåsa utlignet sjansestatistikken. Det stod likevel 0-0 etter 8 minutter, men da tok Henning-spillerne tak igjen og satte først 1-0 (Oleander), så 2-0 (Ivan), før 3-0 (Bastian) til pause.

Pausefrukta gikk unna, og fortsatt var humøret på topp – vi ledet jo 3-0!

I 2. omgang kom vi imidlertid litt bakpå. Kanskje hadde vi tatt seieren på forskudd? Plutselig hadde Snåsa scoret 2 mål, og det ble skikkelig nerve i kampen igjen. Vi hadde flere store sjanser, men det ble liksom litt stang ut.. før Bastian etter godt forarbeid av Iver fikk satt inn et mål til og vi kunne slappe av litt på sidelinja: 4-2 ledelse. Men kampen var ikke over! Det skulle egentlig ikke være mulig, men Snåsa klarte jaggu å få lurt inn 2 mål til! Vi hadde også en ball til i nota, men målet ble dessverre annullert for offside. Så da ble det uavgjort da: 4-4! Spillerne rev seg i håret og trener Magne kunne bare slå ut med armene:

Humøret til gutta var ikke akkurat på topp etter kampen, så det ble en lang heimtur! Vi får reise oss til neste kamp søndag 16. september hjemme mot Kolvereid! 🙂

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…