Verdal – Henning G13

Henning G13 sliter fortsatt med skader, men klarte i alle fall å stille lag til kveldens kamp mot tabelltopp Verdal på bortebane. Henning-spillerne startet bra og ledet store deler av 1. omgang. Fredrik scoret det første målet på frispark. Deretter hadde han nok et drømmetreff ved nytt frispark. Henning-spillerne jublet da ballen gikk i krysset, men dessverre hadde dommeren indikert at det var indirekte frispark, så målet ble annullert. Fredrik revansjerte dette ved å heade inn til 2-0 på hjørnespark. Da kvitterte imidlertid Verdal kontant 1-2, før Jonas T.B. økte ledelsen etter å ha nikket inn et innkast. Jonas N.M. hadde mange flotte redninger, og alle Henning-spillerne gjorde en strålende innsats. Dette hindret likevel ikke Verdal i å ta igjen forspranget og gå opp til 4-3 ledelse til pause.

I 2. omgang klarte ikke et skadeskutt Henning-lag å henge helt med, og Verdal vant til slutt 8-3. Guttene og Marie, som vi fikk lånt med fra J13, fikk likevel ros for knallbra jobbing. Innsatsmessig var dette en bra kamp! Det var derfor ingen sure miner etter kampen. 🙂

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…