Verdens første Henningsommer er over

Den siste uken har 58 barn fra Henning deltatt på Henningsommer.

Henningsommer er et prosjekt som Henning IL, Bagabu UL, Viljar 4H, Henning Sanitetslag, Granstubben Barnehage og Innherred Trekkhundklubb har deltatt i. Med mange knuste feriedrømmer denne sommeren bestemte disse aktørene seg for å lage en minneverdig uke for skolebarna våre rett før skolestart. Aktivitetene har vært mange og varierte. Barna var delt opp i fire grupper som hadde hver sin farge. Fargene var både for å gjøre det enkelt å se hvilken gruppe de var på samt at det ble enkelt med smittevern. Det ville vært lett å se om noen grupper hadde blandet seg.

Hver gruppe hadde to gruppeledere som fulgte gruppen sin hele uken. Disse hadde ansvaret for å passe på at alle hadde det bra.

Aktivitetene har vært tilpasset gruppene og alderene. Ingen grupper har gjort helt det samme. 4H hadde kanopadling, skyting, natursti, gårdsbesøk, fisking. Bagabu har hatt teater, leik og dansekurs. Henning IL har hatt fotballøkter, keepertrening, Mesternes mester, crossfit, barmarkstrening for ski. Innherred trekkhundklubb hadde en dag med hundekjøring og demo med politihund. Alle har vel fått med seg istyven?

Granstubben barnehage hadde egen dag for skolestarerene og formingsdag for to grupper. I tillegg har vi fått låne både kanoer og bussene til å transportere barn hit og dit.

Som avslutning gikk alle opp til Svartberget som også er en ti på topp-tur. Derifra gikk alle til skihytta for pølse og is (vi fant isen igjen).

Saniteten har skåret opp frukt til fruktmåltid som alle fikk. De kjørte også ut frukt og saft til lunsjmåltidene.

Aktivitetene har vært ledet av fantastiske aktivitetsledere (både voksne og ungdommer) og vi håper at alle barna har fått en liten smakebit på alle de ulike aktivitetene som er i Henning.

Tusen takk til Sparebank 1 SMN for støtten som gjorde dette mulig! Tusen takk til alle som har bidratt stort og lite! Uten dere hadde det ikke vært noen Henningsommer!

Relaterte artikler

Henning IL

Toalettene på Vola er stengt

På grunn av smittesituasjonen i Steinkjer så har Steinkjer kommune bestemt at toalettene på Vola skal holdes stengt inntil videre. Vi oppfordrer alle til å…

Henning IL Trim

Henningvola Tour De Ski

Stor suksess for Henningvola Tour De Ski

Henning IL Ski

Nye Henningmestere på ski

Tirsdag 23. mars ble sesongens siste skileik og karusellrenn arrangert på Vola. Samtidig ble det arrangert klubbmesterskap. 50 startende fikk oppleve fantastisk raskt føre. De…