Verdens første Henningsommer er over

Den siste uken har 58 barn fra Henning deltatt på Henningsommer.

Henningsommer er et prosjekt som Henning IL, Bagabu UL, Viljar 4H, Henning Sanitetslag, Granstubben Barnehage og Innherred Trekkhundklubb har deltatt i. Med mange knuste feriedrømmer denne sommeren bestemte disse aktørene seg for å lage en minneverdig uke for skolebarna våre rett før skolestart. Aktivitetene har vært mange og varierte. Barna var delt opp i fire grupper som hadde hver sin farge. Fargene var både for å gjøre det enkelt å se hvilken gruppe de var på samt at det ble enkelt med smittevern. Det ville vært lett å se om noen grupper hadde blandet seg.

Hver gruppe hadde to gruppeledere som fulgte gruppen sin hele uken. Disse hadde ansvaret for å passe på at alle hadde det bra.

Aktivitetene har vært tilpasset gruppene og alderene. Ingen grupper har gjort helt det samme. 4H hadde kanopadling, skyting, natursti, gårdsbesøk, fisking. Bagabu har hatt teater, leik og dansekurs. Henning IL har hatt fotballøkter, keepertrening, Mesternes mester, crossfit, barmarkstrening for ski. Innherred trekkhundklubb hadde en dag med hundekjøring og demo med politihund. Alle har vel fått med seg istyven?

Granstubben barnehage hadde egen dag for skolestarerene og formingsdag for to grupper. I tillegg har vi fått låne både kanoer og bussene til å transportere barn hit og dit.

Som avslutning gikk alle opp til Svartberget som også er en ti på topp-tur. Derifra gikk alle til skihytta for pølse og is (vi fant isen igjen).

Saniteten har skåret opp frukt til fruktmåltid som alle fikk. De kjørte også ut frukt og saft til lunsjmåltidene.

Aktivitetene har vært ledet av fantastiske aktivitetsledere (både voksne og ungdommer) og vi håper at alle barna har fått en liten smakebit på alle de ulike aktivitetene som er i Henning.

Tusen takk til Sparebank 1 SMN for støtten som gjorde dette mulig! Tusen takk til alle som har bidratt stort og lite! Uten dere hadde det ikke vært noen Henningsommer!

Relaterte artikler

Henning Sokneråd

Gudstjeneste og soknemøte 25.10.

Soknerådet inviterer til gudstjeneste 25.10. kl. 1100. Vi markerer høsttakkefest, presenterer konfirmantene for 2021 og Tine Jøhnk blir satt inn som ny sokneprest. Etter gudstjenesten…

Henningportalen
Henning Lev Vel

Henningmesterskapet i vist er i gang, ledere er Bjørn og Geir Hoseth

Nr Vistresultat 12. okt 2020 Poeng 1 Bjørn og Geir 109 2 Leif og Per 108 3 Martin og Esten 101 4 Jo M og…

Henning IL

Friidrettsstevne, Steinkjerhallen

Steinkjer friidrettsklubb inviterer til årets siste stevne i Innherredskarusellen torsdag 15. oktober kl 18.00 i Steinkjerhallen. Stevnet er et rekruttstevne rettet mot de som er…